MAGAZİN -

news
MAGAZİN

Ünlü spiker bikinili pozlarıyla beğeni topladı

Ünlü spiker Diletta Leotta, bir dönem Can Yaman ile yaşadığı aşkla Türkiye'de tanınmıştı. Beşiktaş'ın eski kalecilerinden Karius ile olan ilişkisiyle de magazin gündemini meşgul eden Leotta, kısa bir süre önce doğum yapmıştı. Diletta Leotta, fit vücudunu sergileyerek doğum kilolarını verdiğini herkese gösterdi.

news
MAGAZİN

Aslı Bekiroğlu'ndan linç açıklaması: 'Kastım o değildi"

Veda Partisi filminin başrol oyuncularından Aslı Bekiroğlu, Kanyon’da gerçekleşen basın toplantısında neşeli halleriyle dikkatleri üzerine çekti.

news
MAGAZİN

Volkan Demirel: "Hayatımı Zeynep’ten öncesi ve sonrası diye ikiye ayırıyorum"

Türk futbolunun efsanevi isimlerinden Volkan Demirel, GAİN’de yayınlanan “Hadi Anlat” programına konuk oldu. 6 Şubat depremlerine bizzat şahit olan ve Hatay’da depremzedelere yönelik çalışmalarıyla çok konuşulan Demirel, gazeteci Senem Aydın’a depremden sonra sokakta aldığı tepkileri, kariyer hedeflerini, aile hayatını ve daha pek çok bilinmeyenini anlattı.

news
MAGAZİN

Necip Memili'den Sandık Kokusu'na veda mesajı

“Sandık Kokusu” dizisinin sezon finali, izleyicileri ekran başına topladı. Sezon finalinin ardından Necip Memili, yapım şirketi, kanal ve diziye ait resmi hesapları etiketleyerek sezona veda mesajını yayınladı.

news
MAGAZİN

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Murat Soydan hayatını kaybetti

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Murat Soydan (83), hayatını kaybetti. Acı haberi, Soydan'ın kızı Mehveş Soydan sosyal medya hesabından duyurdu.

news
MAGAZİN

Deren Talu'nun iskelede güneşlenirken fit görüntüsü dikkat çekti

Şarkıcı Defne Samyeli ile Eren Talu'nun büyük kızı Deren Talu, geçtiğimiz gün Bodrum'da kameralara yansıdı. Arkadaşlarıyla derin bir sohbete dalan ünlü ismin fit görüntüsü dikkat çekti.

news
MAGAZİN

Şeyma Subaşı'nın Göcek tatili sosyal medyada olay oldu! Yapılan yorumlara şaşıracaksınız!

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile birlikte Göcek’e gitti. Tatil pozlarını Instagram sayfasında paylaşan ünlü isim, takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Subaşı'nın paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Göcek’teki tatilinden renkli anları takipçileriyle paylaşan Subaşı, yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

news
MAGAZİN

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Etiler'de trafik çevirmesine takılınca...

Türkiye'de gösteri dünyasının en çok kazanan çiftlerinden Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Etiler'de polis kontrolüne takıldı. Ünlü çiftin turuncu renkli lüks aracının değeri ise herkesi şaşkına çevirdi.

news
MAGAZİN

Şükran Ovalı 'Photoshop'u abarttı, sosyal medyadanın diline düştü

Mayolu fotoğrafına photoshop uygulayan ve belini inceltmeye çalışan Şükran Ovalı, yanlışlıkla kolunu kalınlaştırdı.. Sosyal medyada alay konusu oldu.

Loading