MAGAZİN -

news
MAGAZİN

Serenay Sarıkaya'nın saçları gündemde; Peruk mu kullanıyor?

Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisindeki saçları, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Dizideki saçlarının gerçek mi yoksa peruk mu olduğu konusunda tartışmalar yaşanırken, bir kullanıcının yapmış olduğu tespit, bu sorunu çözmeye yardımcı oldu.

news
MAGAZİN

Demet Akalın'ın set molası

Demet Akalın, son zamanlarda önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Günün ortasında alışveriş merkezinde buluşan Akalın ve yakın dostları, set arasında keyifli bir mola için bir araya geldiler.

news
MAGAZİN

Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya'nın Cannes'da verdiği pozlar gündemde!

Ünlü aktör Şükrü Özyıldız ve popüler sevgilisi Sibil Çetinkaya, Cannes Film Festivali'nde bir araya geldi. Çetinkaya, festivalde sevgilisiyle çektirdiği pozları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede, bu sevilen çiftin fotoğrafları yoğun beğeni ve yorum aldı.

news
MAGAZİN

Zerrin Özer: 'Nörolog arıyorum'

Koluna destek olanlarla adımlarını atan Zerrin Özer, sağlık durumuyla ilgili soruya "Harikayım, gerçekten çok iyiyim" yanıtını verdi.

news
MAGAZİN

Şevket Çoruh'un Serenay Sarıkaya esprisi sosyal medyayı ikiye böldü

Kanal D'de izleyiciyle buluşan ve Türk televizyon tarihinde uzun süre boyunca devam eden Arka Sokaklar dizisinde Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh, yaptığı esprili yorumla dikkatleri üzerine çekti.

Loading