RESTORAN

Gecce Mekan Oscarları 2011
Mekan Oscarları 2011
En İyi
Nişantaşı
Mekânı
Günler Açılış Kapanış
Pts. 12:00 04:00
Salı 12:00 04:00
Çarş. 12:00 04:00
Perş. 12:00 04:00
Cuma 12:00 04:00
Cts. 12:00 04:00
Pazar 12:00 04:00
• Rezervasyon gerekli
• Valet Parking

Kiminle Gidilir
Bütün sevdiklerinizle harika zaman geçirebileceğiniz bir yer

Ne Giyilir
Şık gitmeniz tavsiye edilir

Dekorasyon
Beyaz rahat koltuklarında harika ve keyifli bir gecce geçireceksiniz

Şefin Tavsiyesi
Dolma Chocolate'ın klasiğidir...

Giriş Ücreti
Yok

CHOCOLATE
Kategori: Dünya Mutfağı
Adres: Harbiye Mah. Eytam Cad. No:33 Maçka, İstanbul
Chocolate Trio: Trio Konutları Hillside No: 99 Ataşehir, İstanbul
Tel: (212) 343 24 61 - (216) 470 80 80
Fax: (212) 343 24 63
Web: http://www.chocolatecafe.com.tr
Şehrin nabzını tutan en önemli noktalardan biri olan Nişantaşı’nın vazgeçilmez adreslerinden Chocolate “Gecce 2011 En İyi Nişantaşı Mekânı Ödülü”ne layık görüldü.

Günün her saatinde aynı kalitede verdiği servisin yanında sıcak ve rahat ortamıyla bağımlılık yaratan, İstanbul’un en gözde noktalarından birindeki konumuyla yıllardır müdavimlerini ağırlamaya devam eden Chocolate “Gecce 2011 En İyi Nişantaşı Mekânı Ödülü”nün haklı sahibi oldu.

Her damağa hitap eden lezzetleriyle de popülaritesini koruyan Chocolate’ı Gecce Ailesi olarak kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.

***

Chocolate Hillside Trio ile İstanbul'da Tatil Keyfini Yaşayın!

Chocolate'ın İstanbul Hillside Trio şubesi şehirde tatil keyfi yaşayabileceğiniz bir anlayışla özel olarak hazırlandı.

Video için tıklayın

2002 yılında Ritz Carlton'ın alt katında açılan Chocolate, 2003 yılında Anadolu yakasında Chocolate Kalamış ile büyümeye başladı.

2005 yılında hem Chocolate Maçka hem de Kartalkaya' da Chocolate Apresski ile yoluna devam etti. 2007 yılında Hillside Trio içinde Chocolate Trio, Chocolate Capacity ve ilk franchise olan Ankara'daki Chocolate Minasera ile bir zincir olma yolunda yerini sağlamlaştırdı.

HARİTADAKİ KONUMU:

Toplam 2 yorum bulunmaktadır...
  • chocolate"ın sahiplerini tebrik ediyorum.Harika bir ambiance yaratmışlar. Yemekler olağanüstü güzel. servis mükemmel.Her şey için çok teşekkür ediyorum.
    Misafir(ERSAN TAŞTEKİN) - 18.01.2009 23:15:00
  • NORMAL ZAMANLARDA ZATEN CHOCOLATE NİŞANTAŞI'NIN MÜDAVİMLERİNDENİM. SORTİE'YE AÇILACAĞI HABERİNİ ALDIĞIMDA OZAMAN DEMİŞTİM CHOCOLATE SORTİE'YE DAMGASINI VURUR. VE NİTEKİM DE ÖYLE OLDU. GERÇEKTEN KENDİNE HAS LEZİZ YEMEKLERİYLE OLAGANÜSTÜ MANZARASI VE HİZMETİYLE CHOCOLATE SADECE SORTİE'YE DEĞİL TÜM İSTANBUL GECCE HAYATINA BÜYÜK BİR DAMGA VURMUŞTUR. ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM. CHOCOLATE BİR MARKADIR.
    Misafir(Caner Uncuoğlu) - 24.05.2008 13:14:00
sayfa başı
© 2001-2012 MEDYANET İNTERNET HİZMETLERİ YAYINCILIK VE TİC. LTD. ŞTİ.