YAZARLAR

KENAN ERÇETİNGÖZ
kenanercetingoz@gecce.com
Son Güncelleme: 18 Ekim 2010 00:54
ARDA-ERMAN OLAYI!!
“Arda-Erman olayı”nda o vtr neden gösterilmedi?


Günlerce, “Pazar akşamı tüm Türkiye görecek” diye sanki belgelerle ekrana çıkacağı beklenen Erman Toroğlu, Telegol'de günah çıkarttı, “ben öyle bir şey demedim” dedi.

Erman Toroğlu, 76 yılında futbolcuyken yaşadığı sakatlık olayından başladığı konuşmasında, sarılık olduğunu ve bir doktorun futbolu bırakması gerektiğini söylediğini, diğerinin ise yürüme bile ölürsün dediğini belirttikten sonra, yine doktor olan ağabeyinin, “kendini iyi hissediyorsan oyna” dediğini ve futbola döndüğünü belirtti.

Bu konunun “Arda Turan seks olayı”yla ilgisini pek fazla anlamasak da, masal dinler gibi dinledik ve oradan bir belge çıkaracağını sandık ama yanıldık.

Daha sonra Telegol adını da temize çıkartmak için didinen sunucu Serhat Ulueren, Erman Toroğlu'nun geçtiğimiz Pazar akşamı söylediklerini ekrana getirdi, “bakalım ne demişsiniz Erman Hoca görelim” dedi.

Erman Hoca o vtr'de, Arda'nın kasık sakatlığı açılınca, “ben de bu ameliyatı oldum. Kendime iyi bakmadığım için ve fazla seksten oldum” dedi. “fazla seksten” dedi ve bana göre Arda'ya ilk göndermeyi bu şekilde yaptı.

Program suncusu Serhat, “bu söylediğinizde hiçbir şey yok” diyerek, Erman Hoca'ya desteğini vermeye devam etti.

Sonra Pazartesi akşamı vtr'si izlendi. Ondan da bir şey çıkmadı.

Sonunda Erman Hoca, “ben Arda fazla seks yaptı” demedim diye diretti ve “Yalan haberlerden ve hakaretten dolayı herkese dava açacağım” dedi.

Serhat Ulueren de “Varsa başka kaset çıkarsınlar ortaya” dedi.

Şimdi gelelim atlanılan vtr'ye.. Yayınlanmayan vtr'ye..

İşin içinde fazla olmasamda benim aklımda kalan vtr ise şuydu;

Tabii rüyamda görmediysem şöyle bir konuşma izlediğimi hatırlıyorum..

Gökmen Özdanak, “Arda fazla seksten dolayı sakatlandı, bana hocası söyledi” dedi, hemen araya giren Erman Hoca da “Onu ben Pazar akşamı söyledim, sen atlamışsın. Arda'nın seksten dolayı sakatlandığını ben Pazar akşamı söyledim zaten Gökmen” dedi.

Aynen böyle konuştular geçtiğimiz hafta canlı yayında ekranda..

Ama bu vtr maalesef gösterilmedi! Yani ilk kıvılcım Gökmen Özdenak'tan geldi. Erman Toroğlu da topa girip olayı üstlendi.

Zaten ne olduysa bu açıklamadan sonra oldu. Yani Erman Toroğlu, “Arda seksten sakatlandı” konusuna sahip çıktı, “onu ben açıkladım” dedi, “sen atlamışsın Gökmen” dedi..

Bundan sonra gazetelere manşet oldu, olay büyüdü, Arda ağlayarak açıklama yapıp, “şerefsizlik diz boyu” diye isyan etti.

Ama dün akşam Telegol'ü izliyorum, hiç bu vtr yok! Hiç bu konu yok!

Sanki hiç bu konu açılmamış, Arda'nın “sakatlık ve seks olayı” hiç gündeme gelmemiş gibiydi. Zeytinyağ gibi sıyrılmaya çalıştılar, bir de mağdur'u oynadılar!

Allah aşkına, Ümit Karan için, “bugün çok gol attın, yarın akşam evleniyorsun daha çok gol atırsın” lafını hala bugün bile “ben espri yaptım, lafımın arkasındayım” diyorsa, ben daha ne diyeyim..

Canlı yayında herkese sallayacaksın, çim saha için şişme kadın, Arda'nın sakatlığı için seks, Ümit Karan için bilmem ne diyeceksin, ondan sonra da “ben öyle demek istemedim, espri yaptım” diyeceksin, sonunu hiç düşünmeyeceksin. Yok böyle bir şey..

Herkes haddini bilmeli, “ben her şeyi söylerim arkadaş” sevdasından vazgeçmeli artık…
YASAL UYARI: Yazarın yazısının kopyalanması yasaktır. Yazı, sadece gecce.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Toplam 2 yorum bulunmaktadır...
  • Erman Toroğlu tamam dobrada , vantilatör gibi... Nasıl milletin gözüne bak baka ben öyle demedim der... Proğram sorumlusu için daha da güç, ama ortayı bulmak adına kafa sallamka ve sessiz klamk ne kadar doğru. Güvenilirlikleri bitti... Geçen haftaki kayıtları kimsemi seyretmedi... Arda'nın özel hayatının bu kadar ortaya atılması hoş değil, doğru değil, yanlışlar yüze bu kadar çirkince vurularak düzelmezki. Kişi suçlandığı için kendini sadece savunur. Erman Toroğlu da hatayı ( ki varsa ) öyle bir yüzüne vurdu ki kabullenmek mümkün değildi. BİR YERLERDEN ARDAYA DEĞİL DE ERMAN BEY'E SANIRIM HIZINI AYARLA DENDİ.. Kaleminize sağlık Kenan bey...
    Misafir(Banu Damlı) - 18.10.2010 10:22:40
  • helal olsun her kelimesine katılıyorum..ağzından çıkanı kulağın duyacak sonrada böyle kem küm yaparak mazlumu oynamıycaksın..keşke mahkemeye versede hakimlerde kaseti baştan sona izleseler kendileri gibi kesip bişmeden tarafsızca izlenince hala inkar edebileceklermi çok merak ediyorum..Gökmenbey de atıp tutmaya devam edip oh nasıl olsa sıyrıldım Erman sağolsun diyor yazık yazıkkkk
    Misafir(akın) - 18.10.2010 03:41:37
sayfa başı
© 2001-2012 MEDYANET İNTERNET HİZMETLERİ YAYINCILIK VE TİC. LTD. ŞTİ.