DİZİ SENARİSTLERİ İYİCE SAÇMALAYA BAŞLADI!
Senaristler iyice saçmalamaya başladı. Ama öyle böyle değil, tam saçmaladılar artık!
Ezel'le başlayan saçmalama, senaryo karmaşası, konu sıkıntısı, Kurtlar Vadisi ile devam ediyor!
Konu kalmadı artık!
Deniz bitti!
Çünkü bunun sonu daha büyük felaket olacak bence..
Konu sıkıntısı çeken senaristler reyting için saçmaladıkça kantarın topuzu fena kaçacak!
Dün akşam ki Kurtlar Vadisi dizisinde Ersoy adlı sapık adam, karısıyla oğlunu gözünü kırpmadan öldürdü!
Neymiş "namus meselesi"ymiş!
Memati, oğlu Mamoş'un intikamını almak için Ersoy'un karısı ve oğlunu kaçırıyor. Polat Alemdar geri gönderiyor, adam da karısını ve oğlunu ölmeden geldikleri için öldürüyor!
Şaka gibi..
Reyting için saçmalamaya başlayan senaristler tecavüzcüler yarattı..
Ezel diye hayal kahramanı yarattı.. Şimdi de karısı ve oğlunu "namus meselesi" diye kendi evinde öldüren sapıklar yarattı. Babanın kendi çocuğunu öldürmesini ise "acımayacak oğlum" diye diye ekran karşısındaki milleti ağlattı.
Ezel, reytingde düşmeye başladı..
Kurtlar Vadisi, reytingde düşmeye başladı..
Başka diziler olsa reytingleri düştü diye yayından kalkarken, Kurtlar Vadisi düştükçe kıymete biniyor!
Reyting düştükçe senaristler korkudan saçmalamaya başlıyor..
Saçmaladıkça da aile değerleri, namus, çocuk kavramları yerlerde sürünüyor!
Bakalım bu işin sonu ne olacak?
Donları görünen liseli kızlar, gay sahneleri, Osmanlı saraylarındaki entrika, striptiz sahneleri derken gerçekten bu işin sonunu hiç hayırlı görmüyorum.
Hadi bu saydıklarım sinema filminde olsa neyse... Parayla bilet alıp isteyen gidebilir..
Ama dizi öyle mi? Evde bedava..
Bir de tam bu diziler oynarken "iyi uykular çocuklar" görüntüleri çıkmıyor mu gel de delirme!
İyi uykular Çocuklar mı?
Çocuklar niye uyusun ya?
Donu görünen liseli kızları görünce, oğlunu vuran sapık babaları görünce, sevgilisinin kız arkadaşıyla sevişenleri, amcasının karısına göz koyanları, striptiz yapanları görünce niye uyusun!
Büyüklere masallar var da, çocukların başı kel mi?
YASAL UYARI: Yazarın yazısının kopyalanması yasaktır. Yazı, sadece
gecce.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.