İŞ HAYATINA GERİ DÖNMÜŞ
Cemiyet hayatının en iyi giyinenlerinden biri olan Selin İmer, bu vasfından nemalanmış; bir yıl boyunca Harvey Nichols'ın satın alma departmanında çalışmıştı.
Ancak bir yılın sonunda da irtibatı koparmıştı.
Bir yıldır çalışmayan İmer'in iş hayatına geri döndüğünü öğrendim. İmer'in New York'ta yaşayan tasarımcı arkadaşı Aslı Parlak, Türkiye'ye kesin dönüş yapıp; İmer'e, tasarım danışmanlığı teklifinde bulunmuş.
2012 yaz sezonu için mayo ve bikini koleksiyonu hazırlayan iki arkadaş, birkaç aya kadar da katologlarını çekecekmiş. İmer, bu çekimlerin de styling'ini de yapacakmış.
Bence iyi bir ikili olacaklardır.
Emir'in yenisi Kaya'nın ex'i
Playboy mertebesine yükselen Emir Tamer'i tutabilene aşk olsun! Artık neredeyse 15 günde bir sevgili değiştirir oldu! Eylül ayının son günlerinde Murat Dedeman'ın kızı Banu Dedeman flört etmeye başlayan Tamer'in bu aşkı da bitmiş!
Üstelik, hiç ara vermeden yenisine yelken açmış bile! Tamer, dün yeni sevgilisiyle gazetelerdeydi.
Ancak Tamer'in sevgilisini kimse tanıyamamış!
O esmer güzel dedikleri; yaz başında sürpriz bir kararla eşi Kaya Demirer'le boşanan İrem Güreli!!!
Eski dosta büyük vefa
Çiğdem Simavi'nin, Berna Yılmaz ve Berna Tokar ile birlikte çok güzel bir sergi organize ettiğini öğrendim. Simavi, Yılmaz ve Tokar, dostlukları çok eski yıllara dayanan ressam Suat Candemir için bir jübile sergisi düzenlemiş. Sanatçının kara kalem ve renkli kalem resim çalışmalarından oluşan sergi, bugün Fulya'daki Selenium Plaza'nın fuar katında sanat tutkunlarının beğenisine sunulacak.
Simavi, Yılmaz ve Tokar, serginin açılışı için güzel bir kokteyl de düzenliyor. Doğrusu, insanın böyle vefalı dostları olması çok güzel.
Pavyonunu Boğaz'a taşıyor
Mekanı 'My Pavyon' ile patronluğa soyunan Cenk Eren, iki sezondur kışın İstanbul'da, yazın da Bodrum'da sosyetenin en ağır toplarını bile pavyona düşürüyordu!
Eren, ortakları Sabi Totah ve Ali Sayar ile birlikte, geçen kış sezonu sonunda Levent'teki mekanlarının kapısına kilit vurup bir daha orada hizmet vermeyeceklerini söylemişti! Benim gibi herkes 'My Pavyon'un bu sezon nerede açılacağını merak ediyordu. Müjdeyi vereyim: 'My Pavyon', bu sezon üstü kapanacak olan Sortie'de, 18 Kasım'da kapılarını aralayacakmış; bilginize...
YASAL UYARI: Yazarın yazısının kopyalanması yasaktır. Yazı, sadece
gecce.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Bu yazıya yorum yazan ilk kişi siz olun, hediyeler kazanın!