Nahide Rüya Adası..
Gerçekten rüya gibi bir gecce geçirdik..
Cahide kapanıp Nahide olduğu zaman gazeteciden geçilmiyordu mekan. Herkes yazıyordu ama şimdi kimse Nahide Rüya Adası’ndan bahsetmiyor.
Oysa Nahide her hafta kendini ve şovlarını yeniliyor, bambaşka bir eğlence sunuyor, müşterilerini sıkmıyor tam tersine coşturuyor.
Dün akşam Nahide’deydim.. Genellikle kına geccesi ve doğumgünü partilerinin yapıldığı bir yer olmuş..
Bir sürü bayan kına geccesinde başlarına duvak takmışlar oynayıp, zıpladılar. Kırmızı duvaklı olan ise evlenecek olan kızmış.. Entresan bir durum vardı. Hiç kına geccesi görmemiştim, çok eğlendim.
Çiğdem Kayalı da vardı, gazeteci Tuğçe Tatari de duvak takanlar arasındaydı.
Nahide’nin şovları beni mestetti..
Nahide’nin ilk yıllarını hatırlıyorum da şov yapan Drag Queen dansçılar nasıl da heyecanlıydı, nasıl da acemiydiler.. Ama inanılmaz bir performansla öyle çalışmışlar, öyle hızlanmışlar ki seyrettiğim dans şov küçük bir Sultans of The Dance’tı. Mustafa Erdoğan Nahide dans ekibini seyretse kesin şapka çıkartırdı.
Koreagraf ve kostümler Ahzen Gönlünce ve Burak Kılıç’a aitmiş. Gerçekten tebrik ediyorum.
Dansçı çocukların çoğu modern dans eğitimine devam eden üniversiteli gençler.. Harika dans ediyorlar. Bir de alaylı olan Drag Queen'ler var.. Görmeniz lazım. Öyle bir uyum sağlamışlar, öyle güzel ayak uydurmuşlar ki benim diyen dansçılara taş çıkartırlar.
Arka arkaya 5 şov yapıyorlar, kına geccesine katılan müşterileri coşturuyorlar. Hele hele bir oryantel şov vardı, oturmak mümkün değil.. Herkes masalardaydı..
Nahide’ye her hafta iki de yabancı şov geliyor ve küçük bir Mouleen Rouge havası yaşanıyor.
Dekoruyla, şovlarıyla, orospu mantısı ve mezeleriyle, tabii ki inanılmaz servisiyle Nahide gerçekten gidilecek ve eğlenilecek bir yer. Tavsiye ederim.
İşletme müdürü Barış Demirtaş ve tüm ekibini kutluyorum.
11 Ekim’de Nahide’de yapılacak olan sürprizlerle dolu “gecce.com 10. yıl şöleni”ni sabırsızlıkla bekliyorum.