Advert
DİĞER HABERLER
news
MAGAZİN

Sandık Kokusu'nda sürpriz ayrılık! Başrol oyuncusu gidiyor!

Sandık Kokusu dizisinde bir ayrılık yaşanacak. Başrol oyuncularından biri diziye veda edecek. İşte ayrıntılar...

news
MAGAZİN

11 kilo veren Demet Akalın göbeği açık poz verdi!

Uzun bir süredir fazla kilolarından şikayet eden ünlü şarkıcı Demet Akalın, son zamanlarda dikkat çekici bir kilo kaybı yaşadı. Akalın, tamı tamına 11 kilo vererek yeni halini gözler önüne serdi. Göbeğini açarak verdiği poz, izleyenleri hayrete düşürdü.

news
MAGAZİN

Eda Ece kızı Mina'yı paylaştı, sosyal medyada yorum yağdı

Nisan ayında kızı Mina'yı kucağına alan tanınmış oyuncu Eda Ece, sevimli kızıyla birlikte ilk fotoğraflarını paylaştı. Ünlü oyuncu, yayınladığı gönderiye "Mina'mmm minnoşumla günler böyle geçiyor" notunu ekledi. Paylaşılan fotoğrafa, izleyicilerden gelen yorum ve beğeniler yoğun oldu.

news
MAGAZİN

Serenay Sarıkaya'nın saçları gündemde; Peruk mu kullanıyor?

Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisindeki saçları, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Dizideki saçlarının gerçek mi yoksa peruk mu olduğu konusunda tartışmalar yaşanırken, bir kullanıcının yapmış olduğu tespit, bu sorunu çözmeye yardımcı oldu.

news
MAGAZİN

Demet Akalın'ın set molası

Demet Akalın, son zamanlarda önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Günün ortasında alışveriş merkezinde buluşan Akalın ve yakın dostları, set arasında keyifli bir mola için bir araya geldiler.

news
MAGAZİN

Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya'nın Cannes'da verdiği pozlar gündemde!

Ünlü aktör Şükrü Özyıldız ve popüler sevgilisi Sibil Çetinkaya, Cannes Film Festivali'nde bir araya geldi. Çetinkaya, festivalde sevgilisiyle çektirdiği pozları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede, bu sevilen çiftin fotoğrafları yoğun beğeni ve yorum aldı.

news
MAGAZİN

Zerrin Özer: 'Nörolog arıyorum'

Koluna destek olanlarla adımlarını atan Zerrin Özer, sağlık durumuyla ilgili soruya "Harikayım, gerçekten çok iyiyim" yanıtını verdi.

news
MAGAZİN

Şevket Çoruh'un Serenay Sarıkaya esprisi sosyal medyayı ikiye böldü

Kanal D'de izleyiciyle buluşan ve Türk televizyon tarihinde uzun süre boyunca devam eden Arka Sokaklar dizisinde Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh, yaptığı esprili yorumla dikkatleri üzerine çekti.

news
MAGAZİN

Yaptırdığı estetiklerle gündeme gelmişti... Selen Görgüzel sebebini açıkladı!

Magazin dünyasının sık sık gündemine oturan Selen Görgüzel, Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı. Yakın zamanlarda estetik operasyonlar geçiren ünlü isim, "Yeni görünüm, yeni bir enerji demek." diyerek duygularını ifade etti.

news
MAGAZİN

Pınar Deniz, Cannes’da nefesleri kesti!

Türkiye'nin sevilen oyuncularından Pınar Deniz, adından sıkça söz ettiren tarzıyla bu yılın Cannes Film Festivali'nin dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

news
MAGAZİN

Selin Şekerci ve Çağatay Ulusoy'un dansı sosyal medyayı salladı

Selin Şekerci, ‘Mazi Kalbimde Bir Yaradır’ şarkısı eşliğinde Çağatay Ulusoy ile yaptığı dans provasını paylaştı.

news
MAGAZİN

Yargı'da finale son 2 bölüm kala olaylar kızışıyor!

Ay Yapım’ın fenomen dizisi ‘Yargı’da büyük finale 2 bölüm kaldı. Hayırsız adasına ölüme terk edilen Ilgaz’ın hayatta kalıp kalamayacağı merakla beklenirken pazar akşamı ekrana gelecek 94. bölümden tanıtım yayınlandı.

news
MAGAZİN

Gaddar'da Dağhan ve Korkut yeniden karşı karşıya

Ay Yapım’ın Cuma akşamları NOW’da ekranlara gelen dizisi ‘Gaddar’ın yeni bölümüne Korkut’un dönüşü damga vuruyor. Dizinin yeni bölümünden yayınlanan aksiyon dolu tanıtımda Gaddar çetesi Korkut’un acımasız bilmeceleriyle sınanıyor.

news
MAGAZİN

Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Pembe’nin Doğa hakkında söylediği olumlu sözlerin dikkat çektiği tanıtımda Doğa ve Giray arasındaki aşk kıvılcımları giderek alevlenirken, Fatih’in bu duruma karşı öfkesi giderek büyüyor. Fatih’in Doğa’nın karşısına çıkıp “Seninle olan hayatımı geri istiyorum!” demesi tanıtımın şoke eden anlarından biri olurken, Doğa’nın bunu bir şartla kabul edeceğini söylemesi merakı artırıyor. “Doğa’nın şartı ne olacak?” sorusunun yanıtı yeni bölümde izleyiciyle buluşacak.

news
MAGAZİN

İlker Kaleli'ye sürpriz doğum günü partisi

İlker Kaleli, 40'ıncı yaş gününü Nişantaşı'nda bir mekanda gerçekleşen sürpriz partiyle kutladı. Ünlü oyuncu, sevgilisi Sıla Gençoğlu ile geldiği mekanda ailesi ve arkadaşlarının sürpriziyle karşılaştı.

news
MAGAZİN

Furkan Andıç, Aybüke Pusat'ı soran muhabirlere bakın ne yanıt verdi?

Oyuncu Furkan Andıç ve meslektaşı Aybüke Pusat, yaklaşık dört yıldır bir ilişki yaşıyor. Ancak medyada çıkan haberlere göre, ünlü çift arasında "kıskançlık krizi" ve "ilişkilerinin sıkıntılı olduğu" şeklinde iddialar ortaya atıldı. Furkan Andıç, bir ödül töreninde bu konuyla ilgili sorularla karşılaştı.

news
MAGAZİN

Meryem Uzerli, Cannes Film Festivali'nde göz kamaştırdı

Meryem Uzerli, Cannes Film Festivali'nin açılış törenine katılarak yeni dizisi "Ru"nun GAİN platformunda 24 Mayıs'ta yayınlanacak olan prömiyerini kutladı.

news
MAGAZİN

Özcan Deniz'den Mert Yazıcıoğlu çıkışı: 'Önlenemez..."

Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu'ndan övgüyle bahsetti: "Helal sana arslanım.”

news
MAGAZİN

Yasemin Allen'den Serenay Sarıkaya güzellemesi

Yasemin Şefik’in ‘Uyduruk Sonlar’ isimli talk show programına konuk olan Yasemin Kay Allen ve Murat Cemcir izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı. ‘Büyük Aşkların Sonunucusu’ tiyatro oyunuyla aynı sahneyi paylaşan ikili, çarpıcı ve şakalı anlatımlarıyla keyifli bir sohbet yaşattı.

news
MAGAZİN

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen aylar sonra ilk kez görüntülendi

'Abdullah Ünal' karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti dizisinde beyin kanaması geçirerek diziye ara vermişti. Uzun süredir kameralardan uzak kalan usta oyuncu, ilk kez görüntülendi.