
Utah'taki Cirque Lodge isimli kliniğe Şubat ayında yatan Mendes'in yoğun çalışmaktan dolayı bazı kişisel sorunları olduğu söylenmişti.
Lindsay Lohan'ın da geçen yıl yattığı klinikte profesyonel yardım alan Mendes, röportaj sırasında 'Zamanı kendim için değerlendireceğim' diyor. 'Biliyorsunuz, bir film önerisini geri çevirdim. Şimdi ailemle evde zaman geçirmek istiyorum. Artık kendime bakacağım' sözleriyle hayata yeni bir başlangıç yapmak istediğini belirtiyor.
Haftanın 4 günü jimnastik hocası ile çalışan 33 yaşındaki güzel oyuncu 'Son üç yılım inanılmazdı ama çılgın bir tempoda geçti. Sonra bilmiyorum, kendimi yerde buldum. Ama klinikte artık nasıl rahatlayacağımı öğrendim' diyerek hayranlarına iyimser bir mesaj gönderiyor.
H2