
Yaşanan tribün olayları sebebiyle 4. çeyreğin bitimine 1.5 dakika kala tribünler boşaltılırken, maçın normal süresi de 74-74 eşitlikle geçildi. 2 saat 45 dakika süren maçı uzatmalar sonunda 86-86 kazanan Sarı-lacivertliler, final serisinde 3-0 öne geçti.
Beşiktaş-Fenerbahçe 1. periyot: 16 - 22
Beşiktaş-Fenerbahçe devre arası: 36-36
Beşiktaş-Fenerbahçe 3. periyot: 55 - 54
Beşiktaş-Fenerbahçe 4. periyot: 74-74
Beşiktaş-Fenerbahçe maç sonucu: 80-86
4 maç kazanan takımın şampiyonluğunu ilan edeceği serideki bir sonraki karşılaşma 16 Haziran Cuma günü Akatlar Spor Salonu'nda yapılacak. Yaşanan olaylar nedeniyle bu karşılaşma seyircisiz oynanacak.
TRİBÜNLER BOŞALTILDI
İlk çeyrek ve üçüncü çeyrekte tribünlerde patlatılan ses bombaları sebebiyle 3. anons yapıldı ve 3. çeyreğin bitimine 5 dakika 10 saniye kala hakemler soyunma odasına gitti. Kurallar gereği hakemler 15 dakika soyunma odasında kaldı. Daha sonra hakemlerin salona dönmesinin ardından maç kaldığı yerden başladı. Maçın bitimine 1.30 dakika kala siyah beyazlı taraftarların küfürlü tezahüratları nedeniyle 4. anons yapıldı. Oyuncular ve hakemler soyunma odasına giderken, tribünlerin boşaltılmasının ardından maça devam edildi.
Bu yaşanan olaylar nedeniyle 16 Haziran Cuma günü Akatlar Spor Salonu'nda oynanacak serinin 4. maçına seyirciler alınmayacak.
DHA