

Linet ise gecce ile ilgili düşüncelerini gazeteciler ile paylaştı '' Semih'in doğum günüymüş giyindim, kuşandım geldim iki annem de yanımda, ben daha ne isterim. Allah'ıma şükürler olsun'' dedi.

TARKAN'I ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ
Demet Akalın'ın geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin tek taşı Bülent Ersoy'dur sözleri hatırlatılan Ersoy'a ''Canım Benim O latife etmiştir kendisi de çok değerlidir benim için buradan kocaman öpüyorum onu'' diyerek. Sözü Tarkan'ın çıkarttığı Ahde Vefa albümüne getirdi. ''Notaların tam gözüne gözüne basıldığı bir albüm olmuş , Benim diyen Alaturkacı bu kadar güzel okur maşallah, çok beğenirdim zaten buda muhteşem bir albüm olmuş'' diyerek Mega Starı öve öve bitiremedi.
Doğum günü Pastası gelmesiyle Röportajı sonlandıran Diva Bülent Ersoy pasta kesildikten sonra herkese kendi elleriyle pasta yedirdi. Doğumgününe Semih Doğruer'in tasarladığı siyah uzun bir abiye ile katılan Ersoy Pahalı mücevherleri ile göz doldurdu. Linet'in annesi Leyla Özgecan, Eskişehirsporlu futbolcu Alpaslan Öztürk ve Eşi Ebru Şancı Öztürk Geccede Semih Doğruer'i yalnız bırakmayan isimler arasındaydı.

