
Dizinin bu haftaki bölümünde, yaşadığı acıdan biraz olsun uzaklaşmak isteyen Mira’nın havuz sahneleri çok konuşulacak. Ne yapsa içindeki acıyı atamayan Mira’nın su dolu havuzun zemininde gözyaşı dökmesi izleyenleri derinden etkileyecek.
Serenay Sarıkaya duygusu oldukça yüksek olan bu zorlu sahnelere bir sporcu disipliniyle hazırlandı. Öncesinde nefes egzersizleri ve kondisyon çalışarak sahneye hazırlanan oyuncu, su altında uzun süre kalarak sınırlarını zorladı. İki adet özel su altı kamerasıyla çekilen zorlu sahneler kısa zamanda başarıyla tamamlandı.
Medcezir’in 10 Ocak Cuma günü ekrana gelecek bölümünde; zaman geçtikçe aralarındaki uçurumun büyüdüğünü fark eden Mira, Yaman’la konuşmak için eline geçen ilk şansı değerlendirir. Ancak kırgınlığı, Yaman’a zırhlarını yeniden giydirmiştir. Mira’nın sesi önündeki duvarları aşıp, Yaman’a kadar ulaşmaz. Mira, çaresizce Ender’den yardım ister. Ender masum bir oyunla gençleri buluşturur.
Bölüm fotoğraflar:

Medcezir 17 Bölüm Fragmanı:
magazinciler
Medcezir 17.Bölüm Fragman 2:
magazin