
Swissôtel The Bosphorus, Istanbul, AÇEV yararına, büyük ilgi gören Çocuk Karnavalı’na bu yıl 28 Nisan’da evsahipliği yapıyor. 12:00 – 17:00 saatleri arasında düzenlenecek karnaval hem çocuklara hem de ailelerine renkli aktiviteler ve sürprizler sunacak.
Her “Çocuk Karnavalı”nda olduğu gibi bu yıl da Swissôtel The Bosphorus, Istanbul, birbirinden lezzetli brunch ikramları, çocuk büfeleri, farklı yaşlara uygun oyun alanları, sevilen sanatçıların sürprizleri ile eğlenceli bir gün planlıyor. Sponsorlar ve tüm destek verenler de çocukların unutulmayacak bir gün geçirmesi için renkli aktiviteler hazırlıyorlar. Çocuk Karnavalı’na Bahçeşehir Koleji ana sponsor olarak destek verirken A46 Organization, BJK Koleji, DSmart, Gap, Hürriyet ve Marks&Spencer da co-sponsorlar olarak yer alıyorlar.
AÇEV yararına düzenlenen bu özel “Çocuk Karnavalı”na katılım hem eğlenceli olacak hem de bir fayda yaratmanın verdiği mutluluğu yaşatacak.